Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt herpesze...

Valakinek volt herpesze ELOSZOR ELETEBEN terhesseg alatt ?

Figyelt kérdés
Tobb orvost is megkerdesztem es azt mondtak nem lesz semmi baja a babanak, hasznaltam aciclovir kremet es szepen elmult tole par napon belul Viszont interneten csak azt lehet olvasni ha eloszor jon ki terhesseg alatt komoly problemakat okozhatnak a baba fejlodeseben. Hiszek a dokimnak viszont nem hagy nyugodni a dolog...van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
2020. jún. 4. 13:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzatenni hogy ajakherpeszrol van szo.
2020. jún. 4. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, en mar nem emlekszem h konkretan elozo terhessegeim alatt volt-e herpeszem, de gyerekkorom ota van, idonkent elojon, elmulik stb (tehat siman lehet h akkor is megtortent parszor), semmilyen rahatassal nincs a babara, le van gyengulve a szervezeted, gondolom szeded a terhesvitaminjaidat, ha egy koronavirus nem befolyasolja a magzat fejlodeset, egy herpeszvirus a szadon plane nem fogja. Raadasul meg csak a testeden sem terjed semerre, nekem egy ponton jon ki mindig uott. Az sem szamit h terhesseg alatt jott elo eloszor, nyugodj meg!
2020. jún. 4. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a nemi herpesz jelent problémát.
2020. jún. 4. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem! :) soha nem volt, előjött és azokban a napokban teszteltem pozit :)
2020. jún. 4. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem épp most múlik el, 35 hetes vagyok. Soha életemben nem volt herpeszem, hát most először kijött. Amikor a nőgyógyásznak szóltam, csak annyit mondott, hogy kenjem, mást nem tudunk vele kezdeni. Nem említette, hogy gond lenne, hogy először jött ki. Amúgy én is azt olvastam, hogy a nemi szervi herpesz okozhat igazán gondot.
2020. jún. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!