10hetesen nem talalom a szivhangot, szerintetek?
10hetes terhes vagyok, meg a kislanyomnal vettem szivhang figyelot.
Megfogadtam, hogy nem fogom nezegetni... de itt gyk-n annyi ember irta, hogy mar 8hetesen meg 9hetesen egybol megtalaltak,hogy elokerestem.
Persze semmi mast nem talalok csak a sajat 70es szivveresem.
4napja minden nap 1x megprobalom. Tobbszor nem merem.
Szerintetek csak tul korai? Azt nem ertem, akkor mas hogy hogy egybol megtalalja.
Egyáltalán nem kell figyelned, nem vagy orvos.
Egyrészt túl korai, másrészt az orvos is az ultrahang segítségével keresi meg a terhesség korai szakaszában hogy hol kellene néznie.
ha már megvetted akkor majd később használd, ne most! Majd amikor nagyobb a baba és te magad is érezni fogod hogy merre fekszik, majd úgy tudod igazítani az eszközt hogy az ő szívhangját hallhasd.
Korai még.
A védőnő is csak a 20.héttől nézi tanácsadáson.
Nem most vettem, meg az elozo terhessegemnel.
20. Hettol semmi ertelmet nem latom, hiszen akkor a mozgas mar mindennapos.
Azt sosem tudhatod, hogy ki orvos es ki nem.
Amugy ez a kutyu, egyertelmuen NEM orosoknak van hanem kismamaknak!
Koszonom a valaszokat.
Korai, szerintem a tájékoztatón is az van, hogy 16. héttől.
Hogy később mi az értelme ? Ha mondjuk van egy-két "lustább" napja a babádnak, és aggódsz, hogy miért nem érzed mozogni, ezzel megbizonyosodhatsz róla, hogy minden rendben.
Nem mindenki érzi mindennap a magzat mozgását a 20.hét után sem.
Én amikor nem éreztem, megnéztem a szivhang hallgatóval és megnyugodtam.
Rögtön megtaláltam.
Nálunk a védőnő minden tanácsadás alkalmával nézi a 20.héttől és a kiskönyvbe beírja a szivhang értéket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!