31 hetes kismama vagyok és van olyan, hogy egész nap, még késő este is nagyon aktív a babóm! Nálatok is van ilyen? Ez ugye nem baj?
Nekem is "szuperaktív", szerintem nem is alszik. :)
De ez csak jó, sokkal jobb mintha azon kellene aggódnunk, hogy nem akar megmozdulni!
30 hetes kismama
Szia!
Az én babám is állndóan mocorog,feszegeti magát.Ma voltunk dokinál megkérdeztem, hogy nem gond ha ilyen sokat izeg-mozog és az orvosom azt mondta, a sok mozgás az nagyon jó.
Mikor megyek hozzá előre tudja, hogy én vagyok az akinek a pocaklakója egy kis örökmozgó.Szóval nem kell aggódni inkább legyen az hogy érzed, mintsem azon izgulj ,hogy meg sem moccan.Kellemes babavárást és könnyű szülést kíván 31+5 kismami.
Köszönöm a válaszokat, teljesen megnyugtattatok!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Dehogy baj! :) A lányom míg a pocakomban volt, egyfolytában mozgolódott. Akkor aludt amikor én, bár a vége felé még sokszor akkor is mozgott mikor én már aludtam volna. Nagyon aktív baba idekint is. Már 10 hónapos. :)
Sok boldogságot!
Nálunk is ez van!
nagyon aktív a lelkem,főleg akkor ha lefekszem és érzi h vízszintesbe vagyunk,akkor állandóan kirúgja az oldalam:)
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!