8+2 hetes terhes vagyok, elmúltak a tüneteim. Minden rendben lesz?
Nekem nincs semmi tünetem azon kívül, h a kávé szagát meg ízét nem bírom.
Se rosszullét, se semmi.
Mindjárt 9 hetes leszek. :)
Köszönöm szépen!
Annyi jutott talán eszembe, hogy az elejétől kezdve nem tudom megenni a csokoládét. Egyszerűen nem esik jól, pedig régen minden nap ettem, még a diétába is belevettem. Minden más édes jöhet, csak a csoki nem. És a sonka az egyetlen ami hús, és lemegy. Hetek óta hús nélkül főzök, általában leveseket.
Én is ugyanígy vagyok, mint Te. 6 hetes vagyok jelenleg. Eddig feszült a mellem, most már csak akkor fáj, ha megnyomom. A csokival is hasonlóképp vagyok. Eddig minden áldott nap csokit kellett 😁 ennek. Aztán kiderült, hogy babát várok és mintha elvágták volna, nem kívánom. Néha rám jön az hányinger, de az is csak addig, amíg nem eszek valamit, de épp a hányinger miatt olyan nehéz neki állni enni. 🤷♀️
Más kimondott tünetem nincs. Csak 1 hét múlva megyek az első UH-ra és reménykedem, hogy minden rendben lesz és hallani fogjuk a szívhangját.
Remélem, a tünetek enyhülése nem jelent semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!