Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nem szabad vakarni a...

Miert nem szabad vakarni a cicit ha viszket?

Figyelt kérdés
ne nezzetek hülyenek,de tegnap este mär olyan durva volt a dolog,hogy a mosogatoszivacs dörzsi felevel valartam (ovatosan)..azt hittem megörülök.aztän piros karcok lettek rajtam,de ez bizti elmulik...
2008. nov. 24. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért viszket,mert nagyon száraz.Ha a hasadon és a melleden vakargatod a száraz bőrt,az kirepedezhet és be is gyulladhat.Gyakran krémezd terhességi csíkok elleni krémmel vagy kifejezetten száraz bőrre készült testápolóval.Én a Niveát és a piros Garniert használtam.
2008. nov. 24. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a DM saját márkás terhességi csíkok elleni olaja jött be, azzal szoktam "dögönyözni" a cicimet, ha már nagyon viszketős.

Üdv

2008. nov. 24. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!