A doki szerint 2héttel kisebb a babám ultrahang (méreteiből) szerint mint számitas szerint! Esetleg voltatok hasónlo helyzetben?
Hány hetes vagy? Az én picim is általában kisebb az uh alapján mint a számítások szerint. Eddig nem volt ebből gond. Már amikor 6 hetesen voltam uh-n akkor 5 hetes terhességet állapítottak meg. Azóta ezt az egy hetet tartja is.
28 heteske
Én még nagyon az elején tartok, de eddig volt már két UH-m és mindkét alkalommal azt mondták, hogy 1 héttel kisebb a méretei alapján, mint a mensi kimaradásából kellene lennie.
Egy 10 hetes pocis
Szia!
Az én babóm is kisebb volt szinte végig 2 héttel, mint a számolt idő szerint.
Ez azonban nem volt gond 39 hetesen és 3 naposan szültem: 3050g-al és 51 cm-el született. Szerintem teljesen jó.
Kint megnő.
Üdv: 3 hetes babóca anyukája
Szia! Az én babóm is végig tartotta a két hetes "lemaradást". A 38. héten 2750 g, 46 cm-vel született. Most sem az az óriásbébi (7 hónap, 7 kiló, 65 cm) egészséges, kicsit talán fejlettebb, mint a hasonló korú bébik.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!