22 hetes kismama vagyok. Náthás lettem. Mit lehet ilyenkor ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Hála Istennek lázam nincs. tegnap este mértem akkor 37 volt a hőm.2007. dec. 14. 09:07
1/3 anonim válasza:
ha fáj a torkod és az orrod is dugul, akkor javaslom a Bioparox nevű antibiotikumot. Ez egy fújós gyógyszer (ha nem ismered). Ezt lehet terhesség alatt is hasznlni, mert csak helyileg hat és nem jut el a magzatkához. Én is ezt használtam, mert sajna 2x is elkapott a nátha terhesség alatt. Szedj terhesvitamint, igyál teát (én pickwick babateát ittam, mert nincs benn koffein).
Gyógyulást kívánok és kellemes babavárást.
2/3 anonim válasza:
Aspirin-c-t is lehet szedni, orrcseppekkel vigyázz a legtöbbet nem lehet használni terhesség alatt, kivétel pl a fent említett bioparox, ráadásul azt használhatod garatba és orrba is.
3/3 anonim válasza:
Homeopátiás gyógyszereket is szedhetsz, azokat mindet szabad terhesség alatt.
Náthára közülük nagyon jó a Coryzalia, és lehet kapni homeopátiás orrspray-t is, azt is használhatod és nagyon hatásos, a neve: Euphorbium-Comp.-Hell orcsepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!