Reggel 9korul csináltam egy facelle és egy predictor early tesztet. Akkor negatívnak láttam, bent felejtettem a fürdőben, most mikor megnéztem ezt mutatta a predictor. Ez lehetséges? 😱 Vagy nem érvényes már? valakinek hasonló?
2020. máj. 19. 15:32
11/20 anonim válasza:
Most már ne fényképezd csomó idő eltelt. Tesztelj másikkal holnap reggel.
12/20 A kérdező kommentje:
2020. máj. 19. 17:22
13/20 anonim válasza:
Szerintem pozitív lesz!Ennyire nem szokott száradás után pozitív lenni!Legalábbis ez az én tapasztalatom!2 nap múlva újból csinálj ilyen tesztet,és szerintem,ha tényleg van valami,biztosan látszani fog!Időn belül próbáld leolvasni!
14/20 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolsó 🤗
2020. máj. 19. 18:13
15/20 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen volt előző hónapban, ráadásul 10 perc után jött ki, 11 dpo volt, és megjött időben :( de drukkolok h neked pozi legyen igaziból :)
16/20 A kérdező kommentje:
Koszonom🤗
a heten valamikor csinálok meg egy tesztet aztán kiderül az igazság
2020. máj. 19. 19:59
17/20 Korkin válasza:
Csináltál ma esetleg tesztet kedves kérdező?
20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Negatív volt, és azóta is sajnos semmi.. 😔 5.tol 30.-ig véreztem miután elöntött a ver és folyt a lábamon le a földre Elmentem SOS nogyogyaszatra és ott csak vérzés csillapitot irtak amitől ugyan úgy vereztem. “Ha nagyon elkezd folyni a vére le a lábán akkor vegyen be belőle” címszóval el is intézett.. na hat en azt nem vártam meg elkezdtem szedni be szedtem de nem mulasztotta el a verzest, azóta már nem jön ver, csak barna folyas de elegge kellemetlen
😖 és az is ahogyan az emberrel bánnak, anyukamnak ilyenkor már rég eu.kaparast csináltak.. 😞
2020. júl. 6. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!