Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Lóg" a hasam, legalábbis...

"Lóg" a hasam, legalábbis nagyon érzem a súlyát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még csak a 24. hétben vagyok, de 100 centit már meghaladta a pocakom. Igazából az alakja érdekes: oldalt semmi, csak elöl van az egész. A szeméremcsont fölött az alhasam teljesen lapos, utána meg kiugrik az egész, előre. Jobban örülnék, ha szépen kerekedne az egész, körben, de hát ez van..

Egyrész ha dolgozom, zömmel ülök egész nap és nagyon fáj a hátam estére (támla nélküli szék....) másrészt folyton fáj a pocak alja (talán a méhszalag, nem tudom) szorít ott a nadrág is, akármennyire letolom a fix részét.

Ha kicsit görnyedek, nyomódik is... az lenne a legjobb, ha egész nap foghatnám legalább egy kézzel, vagy valami gumis kötővel fel tudnám "húzni.." :)

Ez biztos hülyén hangzik:)

Szóval mivel egyre csak nagyobb lesz (a baba normál méret,csak a pocak nagy) ki kéne találnom valamit, hogy kicsit "felfogjam" a súlyát, valakinél valami ötlet esetleg?..

2010. júl. 29. 18:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

[link]

ezeket találtam, de szerintem elkészíthető házilag is, most mondta egy barátnőm hogy ő látott a kínaiban vastag, gumis övet, az is jó lehet.

Köszi a tippeket:)

2010. júl. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!