Mit gondoltok,ez már pozitív?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban feltettem egy tesztet. Akkor nagyon megoszlott a véleményetek arról,hogy vajon hány csík van rajta .
Ma csináltam egy újabbat, de sajnos ezt is csak este tudtam megcsinálni.
Ezen viszont már szerintem inkább fellelhető az a második csík.
Ti hogyan látjátok?
2020. máj. 16. 23:40
3/10 anonim válasza:
Nagyon homályos a kép, viszont a csík rózsaszín.
4/10 anonim válasza:
Biztos h jó a teszt? Elég elmosódott.
5/10 Ypszilon1980 válasza:
Én úgy tudom, hogy ha pozitív, akkor mindkét csíknak határozottan kell látszódnia.
6/10 anonim válasza:
Ez pozítiv :)
Nekem is ugyanilyen halvány volt.
Gratulálok
7/10 anonim válasza:
Olyan szar a képminőség, hogy még a "Max" felirat is olvashatatlan.
1. Csinálj egy tesztet, amikor követed a használati utasítást. Különös tekintettel arra a részre, hogy reggeli első vizeletből érdemes csinálni.
2. Csinálj egy fotót róla, de ne a kaputelefonnal.
Bár ha az elsőt betartanád, nem lenne szükség a másodikra, mert egyértelmű lenne az eredmény.
8/10 anonim válasza:
Ha van színe a második csíknak, akkor a halvány is pozitív. Ez az.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,tegnap reggel csináltam egy újabbat és nagyon erős pozitív lett.
2020. máj. 18. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!