Mitől érezhetek enyhe mindjárt megjön érzést az alhasamban?
Tényleg olyan, a derekam is úgy fáj, mint mielőtt meg szokott jönni, csak sokkal enyhébben, és nem is állandóan...
holnap leszek 28 hetes, a hátfájás mondjuk lehet a kényelmetlen alvástól is, szinte csak háton tudok aludni, meg jobb oldalt...de gondolom a méhem is nő még, szóval húzódhatnak megint a szalagok, attól érezhetem ezt?
Ne aggódj, teljesen normális. A pici csinálja bennt magának a helyet, attól érezhetsz ilyesmit. De az is lehet, hogy most jönne meg és a szervezeted még visszaemlékszik (bár inkább az előbbi).
Szedj magne b6-ot vagy magnesi citricit, az enyhíti.
34 hetes kismama
1. vagyok.
Pezsgőtabletta helyett inkább vagy magne b6-ot vegyél, vagy írass ki magnesi citricitet, ezek hatásosabbak.
Ameddig kényelmes aludhatsz háton is, csak így valamivel kevesebb oxigén jut a babának. Bár úgyis jelezni fog, ha nem lesz neki jó.
Én ilyenkor már letettem a gravidát, felesleges mesterséges vitaminnal bombázni magad. Inkább egyél sok gyümit meg zöldséget, úgyis nyár van :)
34 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!