Ez normálisnak számit?
Figyelt kérdés
4 hét és 5 napis terhes lehetek kb, 2 db tesztem is pozitív lett, de orvos aztm9ndta , hogy bőven elég ha jövő héten megyek hozzá, sőt még lehet az is korai. A kérdésem az lenne, hogy kicsit aggódok, ugyanis semmi hányingerem , szédulésem nincsen. Állandóan fázok, és folyton csak aludnék. Ennyi az össz tünetem, ja meg a mellbimbóm nagyon érzékeny. Nállatok mikor jött a hányinger? Nem azért mert annyira várom, csak félek hogy nincsen rendbe velem valami.2020. máj. 14. 18:26
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért az írásomba, figyelmetlenül gépeltem
2020. máj. 14. 18:28
2/6 anonim válasza:
Ugyanígy éreztem magam. Nálam is volt hidegrázás. A hányinger nekem 14.héten kezdődött. Addig csak olyan érzésem volt sokszor, mint akit nyakon öntenek egy vödör forró vízzel és szédültem. A fáradtság nálam is elég gyakori volt. Mivel az eleje óta táppénzen vagyok volt időm délutánonként pihenni.
Én hat hetesen voltam először orvosnál. Utána nyolc hetesen hívtak vissza a szívhang miatt.
Az nem baj, ha nincsenek tipikus terhességi tüneteid. Boldog babavárást. 😊😊😊
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlen vannak tünetek terhesség alatt, de az is lehet, hogy a 6.-7.héttől kezdődnek. Semmi baj.
4/6 anonim válasza:
A legelején nincs semmi. Nekem a 6. héten lett enyhe hányinger, a 8. héttől hánytam, egészen szülésig, úgyhogy valószínűleg nagyon érzékeny vagyok a hcg-re.
5/6 anonim válasza:
Semmiféle hányinger nem volt, de nekem szinte semmi tünetem nem volt tényleg és most sincs, mégis minden rendben. 19hkm
6/6 anonim válasza:
Ilyenkor nálam se volt még hányinger. A mellem nagyon érzékeny volt, nem tudtam oldalt fekve se aludni, ezen kívül mást nem igazán éreztem. Orvos nálam 5. héten még nem sokat látott, csak petezsákot, és szikhólyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!