Tényleg igaz hogy többedik terhességnél has leszáll ás után már nincs sok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 16:36
1/5 anonim 

válasza:

Nekem már félidőtől látványra nagyon lent volt a hasam másodszorra és folyton kérdezgették szülök-e (és mindig pisilnem kellett), míg az elsőnél csak a 35. héten szállt le (és szűnt meg a gyomorégésem), de ő is csak 4 hét múlva született. Úgyhogy szerintem nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Na most elszomorodtam kicsit 😅
2020. máj. 9. 17:40
3/5 anonim 

válasza:

Nekem pedig egyáltalan nem szállt le
3000 méhszájértékkel, 2-odfokban érett lepénnyel szültem 39+6
4/5 anonim 

válasza:

A 34. héten mondták, hogy jajj nagyon lent van a hasad, biztos mindjárt szülsz! A kiírt napon indították
5/5 anonim 

válasza:

Második gyermekemet várom. 36 hetes vagyok é a pont ma beszéltük, hogy mintha lentebb lenne, érzetre is olyan, jobban jön a levegő. A fiammal is kb ennyi idős voltam mikor ezt tapasztaltam, 40+1 napra született, 39+4 napig zárt volt a méhszáj akkor éjjel egy másfél órás jósló egy ujjnyira nyitotta, rá pár napra mége gy megint nyitott rajta. Most eleve 2100-al kezdtem már 15. héten, de azóta nem változott. Majd hétfőn kiderül van e vmi változás. Nem bánnám mert sokszor vagyok rosszul esténként, szédülés, hányinger, erős nyilalások. Ha ennyit kínlódok legalább értelme legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!