Más is ütötte be úgy véletlenül a hasát, hogy nem lett belőle baj?
Ma amikor indultunk kutyasétára, a kutyám hirtelen keresztbe futott, és úgy rántotta meg a karomat, hogy véletlenül a gyomrom alatt keresztbe megütöttem a hasam az alkarommal. Különösebben nem fájt, de azért éreztem. Utána a sétánál végig többször keményedett a hasam, de konkrét görcs, fájdalom nem volt. Itthon rögtön bevettem egy magnéziumot és ledöltem, enyhén szurkált még a hasam, de görcs, vérzés, stb nem volt. A Baba nagyon aktívan mocorgott odabenn. Aludtam kb egy órát, görcs, vérzés azóta sincs, érzem a picit.
Másnak is volt ilyen? Nem lesz baja ettől?
Köszönöm szépen a segítséget!
27 hkm
Tudok olyanról aki a terhesség végén vágódott hasra a jégen, semmi bajuk.
(nálunk a mosogató az ablak alatt van (mxm-es nem könnyű ablakok), félidős voltam mikor mosogatás közben kiszakadt és a sarkával a hasamban állt meg..)
Sógornőm a lépcsőn esett hasra 30valahány hetes terhesen. Húgom ugyanennyi idős terhesen autóval kivitt egy kerítést. Egyikőjüknek sem lett semmi baja.
Ott ahol nagyobb gyerek is van óhatatlanok a kisebb/nagyobb balesetek. 36 hetes vagyok egy 2,5 éves mellett, ahányszor hasba lettem könyökölve/rúgva/fejelve. Kellemetlen de bajt nem csinál. A keményedés inkább volt a sétától, fronttól, fáradtságtól, stb.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Estére elmúltak a keményedések, előtte viszont órákon át elég gyakran voltak, így bementünk az orvosomhoz. Szerencsére minden rendben volt. Sajnos közrejátszhatott az is, hogy nagyon kevés folyadékot iszom, emiatt könnyebben görcsölhet a méh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!