Anyakönyvezéshez hány napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 23:42
2/12 anonim válasza:
Kérdezz rá az adott helyen. Törvény szerint már nem kérhetik a másolatot, hanem az eredetit kell bevinni és az alapján készül a baba anyakönyvezése. (De hallottam, hogy nem mindenhol élnek a rendelet szerint és kérik a másolatot. Ált-ban 300 napnál nem régebbi.)
3/12 anonim válasza:
Én a X.kerben lakom, itt 300 napnál nem régebbi.
4/12 anonim válasza:
Most csináltattam nálunk 3hónapnál nem lehet régebbi.
De csak be kellett telefonálni,és mikor odamentünk 5perc alatt kadták az újjat,és lehetett menni intézni...
5/12 anonim válasza:
utolsó vagyok elfelejtettem írni IX.ker.
6/12 anonim válasza:
Törvény szerint 300 napnál nem régebbi.
7/12 anonim válasza:
Februarban szultem es az onkormanyzatnal mar nem adtak ki masolatot, mert azt mondtak, hogy decemberi, vagy januari torveny szerint mar koteles a korhaz az eredetit elfogadni.
Elfogadtak.
8/12 anonim válasza:
300 napnál nem régebbit fogadnak csak el
9/12 anonim válasza:
És miért kell a házassági?mi speciel a párommal nem vagyunk megesküdve.ez lesz valaminek az akadálya?
10/12 anonim válasza:
3 hete szültem Pesten a Szent János kórházban, már csak az eredetit kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!