Nyákdugó távozhatott?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést tettem fel a mai napon: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Közbe eszembe jutott, hogy lehet hogy a nyákdugó távozott, csak darabokban.
2020. máj. 6. 22:24
1/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz minden féle folyás esetén ami terhesség kozben van el kell menni ha abnormalitást tapasztalsz. Nem hiszem hogy a nyákdugó lett volna, de a zöldes folyás egyértelműen nem normalis. Gondolom jársz vissza ellenőrzésre, sajnos a vírus miatt tudom nehézkes de egy fertőzés is lehet ami a babának nem tenne jót.
Mindenképp beszelj orvossal.
2/4 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem normális, ezért holnap mindenféleképpen hívom az orvosomat, csak ezt késő délután észleltem így már nem tudtam felhívni, de már nagyon aggaszt..
2020. máj. 6. 22:57
3/4 anonim válasza:
A nyákdugó egyébként lehet sárgászöldes, neten lévő képek alapján. Ha az volt az, újratermelődik, de lehet hogy nyílsz ki. Így viszont tényleg jobb lenne elmenni orvoshoz csak a biztonság kedvéért, nehogy egy kezeletlen fertőzés maradjon.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen menni fogok remélem előbb is tudok menni mint 2 hét!
2020. máj. 7. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!