Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most puffadás vagy sav...

Ez most puffadás vagy sav tultengés?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok,és nagyon nem jó a hasam. Úgy érzem mintha 3x akkora lenne mint szokott és tele lenne levegővel. Szúr a gyomorszajam időnként, és bugyog a hasam. Büfögök is de nem jön fel semmi, néha úgy érzem pukizni is kell de egyszerűen vagy alig jön valami vagy szinte semmi sem jön ki.
2020. máj. 5. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem puffadas. Azert igyal egy keves szodabikarbonas vizet. Attol megkonnyebbul a gyomrod aztan esetleg probald meg az espumisant az pedig segit a pukiban :)
2020. máj. 5. 20:39
 2/4 Horaires ***** válasza:

A savtúltengésnél azt éreznéd, ahogy mar szét a sav a gyomorszájnál, vagy az egész nyelőcsőben akár. Égető, csípős fájdalom. Amit te leírsz az puffadásnak hangzik.

Savra nem jó a szódabikarbóna, mert pillanatnyilag megkönnyebbülsz, hosszú távon viszont még inkább serkenti a gyomorsav termelődését. Csak úgy “ha nem is használ nem is árt” alapon sem jó inni.

2020. máj. 6. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ha sok a savam hideg tejet szoktam inni az szépen lenyugtatja a kis gyomrocskámat 😁 egyébként nekem is egész nap "beszélget" a hasam. Estére néha olyan vagyok mint egy lufi, teljesen kifeszül a hasam is.
2020. máj. 6. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes,mert most szúrást érzek egész nap, mellkasomban és a torkom van(?) Mintha beszorult volna a levegő.
2020. máj. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!