Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jobb oldali hasi fájdalom,...

Jobb oldali hasi fájdalom, normális?

Figyelt kérdés
Jobb oldalon lent szurkál a hasam. Már jó pár óraja. Szurkál picit abbamarad aztán meginsz szurkál. Elég fájdalmas. Terhesség elején vagyok 5hét kb. Ez még normális? Orvos mondta ha nagyon görcsölök menjek vissza. Ez még nem számit annak ugye? Mi számít erős görcsnek? Ha már nem tudok felállni?
2020. máj. 4. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én voltam méhenkívüli és akkor nekem is egyik oldalon szúrkált...de addig nincs baj amíg nem barnázol vagy vérzel! Most viszont nem vagyok méhen kívüli mégis egyik oldalon érzem jobban. Úgyhogy szerintem addig ne aggódj amíg vérzés nincs!! 6 hetes kismama
2020. máj. 4. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem méhen kívüli az már biztos. Már látott orvos, és mondta, hogy minden rendben van egyelőre.
2020. máj. 4. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ameddig nem olyan erős a görcs, hogy nem tudsz lábra állni és nincs vérzés addig normálisnak mondható. Ezt még jó pár hétig érezni fogod. Kinek milyen a fájdalomküszöbe. Szedj magnéziumot és ha teheted pihenj le. Attól el kell(ene) múlnia.
2020. máj. 5. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!