Ez jóslófájás lett volna? 36 hkm
Figyelt kérdés
Első baba, eddig még nem tapasztaltam, haskeményedéseim sincsenek. Éjszaka felkeltem pisilni utána viszont nem is tudom hogy fogalmazzam annyira ismeretlen az egész érzés ami volt, de mintha görcsbe rándult volna az alhasam egy ponton és a hüvelyemben éreztem a fájdalmat. Kb összegörnyedve tudtam visszamenni az ágyba aztán elmúlt ahogy lefeküdtem.2020. máj. 4. 10:23
1/2 anonim válasza:
Nálam is hasonlók vannak, hajnali pisi után ahogy visszafekszem, görcsöl a hasam vagy 2-3 percig de utána elmúlik.
Nem tudom mi ez inkább a szalagok nyúlásának érzem.
2/2 anonim válasza:
Nem jósló, inkább a pisilés miatt lehetett. Esetleg ahogy kiürült a hólyagod a baba is elmozdult és nyomott vmi ideget, eret bármit. Ennyi idősen már bőven belefér az ilyesmi.
A jósló az görcs, méhösszehúzódás. Kb mint majd vajúdás alatt csak enyhébb nem feltétlen lesz falkaparósan erős és elmúlik max pár óra alatt, főleg pozíció váltásra, zuhanyra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!