Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 20 évesen korai...

Szerintetek 20 évesen korai gyermeket vállalni, ha már 4éve együtt vagyok a párommal és eljegyzett márciusban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21 évesen szültem,nekünk mondjuk becsúszott,de már akkor jegyben jártunk egy ideje,és anyagilag sem álltunk olyan rosszul,szóval megtartottuk.Mondjuk én elég bulizós voltam,meg mindig szerettem csavarogni,és én is csak pár hónapot dolgoztam,de nincsen semmi gond,és nem is bántam meg.Nagyon sok helyre tudunk menni a kislánnyal(most másfél éves),tehát nem vagyok megfosztva semmitől,és 2 havonta egy buli is belefér,emellet nagyon szeretek játszani vele játszótéren,játszóházban,mindenhol(néha hülyének is néznek),mert majdnem úgy élvezem a játékot,mint ő:) Szóval nem bánom egyáltalán,még szeretem is,hogy fiatalon lettem anya,nekem tetszik.Bár ha anyukám is velünk van(imádja az unokát,sokszor megyünk vele ide-oda,amég a férjem dolgozik),mindig azt hiszik,hogy én csak a kislányom nővére vagyok,és milyen kedves dolog,hogy így kísérgetem:) ilyenkor csak mosolygok:)
2010. júl. 28. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia. 20 éves vagyok és remélhetoleg egy és fél honap mulva megszuletik a mi pici babánk. Igaz mi nem terveztuk, de annál jobban várjuk h végre megszulessen. Ez a baba egy olyan csoda ami bearanyozza a kapcsolatotok! tehát ha ugy érzed o az a férfi aki orokre melletted lesz és ez kolcsonos, akkor hajráá!! megbánni nem fogjátok!!!
2010. júl. 29. 12:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!12:45kor válaszoló: neked pedig szeretnék gratulálni a babához!!
2010. júl. 29. 12:53
 14/14 kiccsaj88 válasza:
20 évesen nagy átlagban még nem érettek a nők egy gyermek vállalására, szerintem. Ha egyszer stabil a kapcsolat, akkor miért ne várnátok még vele néhány évet? Addig lesz időd megismerni önmagad, és felelősség nélkül élvezni az életet. Na meg felkészülni a gyermekvállalásra... Lelkileg. Szerintem manapság ez nem nagyon jut eszükbe az embereknek. Pedig egy csecsemőnek nemcsak szeretetre van szüksége, hanem egy olyan anyára is, aki kiegyensúlyozott, és érzelmileg autonóm, független és érett. Nemtudom, ez mennyire lehet igaz egy lányra, aki épp most lépett ki a kamaszkorból...
2012. máj. 26. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!