Ha pozitiv lett a teszt, mikor mehetek ultrahangra?
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 22:52
1/10 anonim 

válasza:

Nem írod, hogy a ciklus szerint mikor lett pozi.
A nem várt menstruáció után leghamarabb 2 het, de inkább 3
2/10 anonim 

válasza:

Én 2 hetes késéssel mentem, akkor még nem láttak semmit, 2 hét múlva hívtak vissza. 3-4 hetes késsel érdemes.
3/10 anonim 

válasza:

Utolso menstruaciodtol számitva 6-7.héten érdemes
4/10 A kérdező kommentje:
bocsi, a mensim 5nappal ezelott kellett volna erkezzen.. de pozitiv lett a teszt...
az utolso mensim elso napja marcius 21 ugy emlekszem..
2020. máj. 2. 09:29
5/10 anonim 

válasza:

Ha már 3 hete késik. Az kb. a betöltött 7 hét.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha csak 1hete kesik a menstruaciom akkor azt jelenti meg nemnagyon latnanak semmit?
2020. máj. 2. 09:32
7/10 anonim 

válasza:

H egy hete kesok, akkor az kb 5 hetes terhesseg.
Petezsakot latnanak valoszinuleg, de meg csak azt se lehetne megerositeni, hogy élô terhesseg-e (azt akkor allapitjak meg, ha van embrio szivhanggal es mehen belul).
Betoltott 6 het utan erre mar van esely, akkortajt indul be a szivcso pulzalasa.
De h biztosra akarsz menni es embriot latni szivmukodessel, akkor a 7 hetet erdemes kivarni. (3 hetes keses).
8/10 A kérdező kommentje:
koszonom szepen
2020. máj. 2. 14:14
9/10 Szesze válasza:
Szerintem 9 hét előtt ne menj. Akkor biztosan lehet hallani a szív hangot.
10/10 anonim 

válasza:

Amúgy én nem várnék 9 hétig.. En is vártam a hülye fejemmel, és 8 hetesen derült ki hogy méhen kívüli terhesség. Oké hogy 5-6 hetesen nem lát pl embriót, de látja hogy jó helyen van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!