Mikor keressem fel a gyerekorvost? Hogyan szokás felkérni?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok. Lassan el kell ezen gondolkodnom.Tudom már, hogy ki lesz az, de még nem voltam nála.Hány hetes terhesen menjek?Mit mondjak?És még valami:Mikor adtátok át szülés után a borítékot a szülész orvosotoknak?Milyen szöveget fűztetek hozzá?
Előre is köszi!
2010. júl. 28. 16:41
1/7 anonim válasza:
Nem tudom ott hogy van, nálunk ezt a védőnő intézi. Esetleg kérdezz rá nála.
2010. júl. 28. 16:59
2/7 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta, hogy nekem személyesen kell felkeresnem.Csak érdekelt volna, hogy ilyenkor mi a szokás.Nem szeretnék beégni.Azért köszi!
2010. júl. 28. 17:05
3/7 anonim válasza:
Szerintem túlbonyolítod! Sétálj be a gyerekorvoshoz, mondd el, hogy nemsokára picitek lesz és szeretnétek hozzá járni. Kérdezd meg tőle egyenesen, ilyenkor mi a teendő, mert még első baba lesz. Mindent el fog mesélni.
A borítékot pedig szülés után én apukára bíznám. Keresse meg a dokit, mondja, hogy köszöni a segítséget és csókolom. Anyuci és a baba ilyenkor teljesen le van terhelve. Apuka pedig örül, ha hasznossá teheti magát, segíthet, és elég férfias ez a dolog, hogy "köszönöm, hogy vigyázott a feleségemre és a picire". :)
Sok boldogságot! :)
2010. júl. 28. 17:11
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és igazad van! Ez így elég jól hangzik! Igen, én hajlamos vagyok agyon bonyolítani a dolgokat.Nem csak ezt, mindent!:))
2010. júl. 28. 17:15
5/7 anonim válasza:
Szia!Én 36 hetesen mentem el hozzá,akkor beszéltük mega részleteket,és szülés után irta kis a gyógyszereket amik kellettek a babának,mig a kórházban voltunk apa kiváltotta.A szülésznek meg szintén apa adta oda,bár én is ott voltam,mikor épp bejött a doki a szobába,kiküldött mindenkit,mert megnézte a gátat,és akkor adta neki oda a férjem.Szépen megköszöntük a munkáját,és ennyi.(nekem komplikáció is volt a szülés közben,igy örök hálám neki).
2010. júl. 28. 17:21
6/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm hogy a kiírt időpont eőtt 1 hónappal menjek. Akkor kapom meg a recepteket is amik kellenek majd a babának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!