Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vettetek-ha igen, mikortól...

Ti vettetek-ha igen, mikortól illetve miket- terhes ruhákat? December végére vagyok kiírva.

Figyelt kérdés
Várandósságommwpott mindig nézegettem a kismamaruhákat, azonban próbálok tudatosabban elni azóta es nem össze-vissza vásárolgatni. December végen kellene megszületnie a babának, ami azt jelenti, hogy az utolsó hónapokban, amik ugye télen lesznek, nem biztos, hogy egy leggings-ruha kombó megfelelő lesz, illetve, hogy a kabátomba beleférnek majd. Vékony testalkatú vagyok, alapból kisméretű ruhákat hordok. Az orvosi vizsgálatokon, illetve család látogatásokon kívül nem hiszem, hogy egyébként is el fogok járni itthonrol, eddig is itthonrol dolgoztam. Akik szinten kissé minimalista módon es környezetkímélően gondolkodtak, mik voltak azok a ruhadarabok, amiket feltétlen beszereztetek? Pl Lilputinak van az a terhes/babahordozos kabát, az kehet jo vasar lenne.

2020. ápr. 29. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, babahordozóval hosszú ideig sétálni nem szabad , csak ameddig kocsikázik az ember és feltétlen szükséges , ugyanis a kialakításuk nem alkalmas arra ,hogy a baba kedvére izegjen mozogjon és hosszú távon megterheli a gerincet.
2020. ápr. 29. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
En télen szültem, kicsi hasam volt felsoket egybe ruhákat ugyanazokat hordtam mint terhesseg előtt. 2 kismama farmerem volt, es pár kismama harisnya (vastagabb is kell télre) hogy szoknyát is tudjak felvenni. En kismama kabátot nem vettem, kik-ben vettem egy sima bővebb szabású téli kabátot pár ezer forintért, de az is csak utolsó hónapban kellett, addig még rám jött az addigi kabátom. Előre nem vettem volna. Szerintem a hordozós kabátot ne vedd meg előre.
2020. ápr. 29. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

13 hetesen vettem meg az első kismamafarmeromat, majd a végéig még 1-et és 2 kismama legingset vettem. Kismamafelsőket olyan 20. héttől hordtam, végig jók voltak rám, kb. 10 db-om volt. Egy kismamaharisnyám is volt, mert néha szoknyás napom volt. Abból sima gumis derekú ceruzaszoknyát vettem fel. Kabátra nem volt szükségem mert én júniusban szültem, télen meg még belefértem a régi kabátomba. H&M és Lidl ruhák voltak M-es méretűek (terhesség előtt is M voltam). Cipőkből, papucsokból újakat kellett venni, mert egy számot nőtt a lábam, persze szüles után visszament eredeti méretére, úgyhogy ezek a lábbelik azóta is ott vannak, nagy rám mind. Ja, es volt egy bordó alkalmi kismamaruhám is, kb 2x volt rajtam.

Szüles után facebookon eladtam néhányat, vagy a kismama barátnőmnek adtam.

2020. ápr. 29. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!