Hogyan számoljak a terhességi heteket?
Figyelt kérdés
Mármint az tudom, hogy az utolsó menstruáció első napjától. Én a 36. Napon vagyok, azaz 5 hét 1 nap. Ez 5 hetesnek számít vagy 6 hetesnek? Köszönöm a segítséget!2020. ápr. 27. 19:01
1/9 anonim 

válasza:

5+ hetesnek , 6. Hét csak a betöltött 6. Héttől leszel. Szóval 5+6 nap után már 6 hetes leszel és így tovább.
2/9 anonim 

válasza:

5 betöltött hét, úgy mondod hogy a hatodik hétbBEN vagy. Ha betöltöd akkor a hetedikben leszel
4/9 anonim 

válasza:

nekem a dokim mondta ,hogy így helyes a számolás.
5/9 anonim 

válasza:

Amúgy minden oldal meg app máshogy számol, de ha azt nézzük, pl ha egy gyerek betölti az 1 éves kort, utána a második évbe lép, de attól nem 2 éves... Tehát én most 13 hét 4 napnál a 14. hétben vagyok, de még nem vagyok 14 hetes. Vagyis nem én, hanem a terhességem. :)
6/9 anonim 

válasza:

Akkor te most 5 hét + 1 napos terhes vagy. Mindig a betöltött hét plusz ahány nap. A nőgyógyász és védőnő is ezt akarja majd tudni napra pontosan.
7/9 anonim 

válasza:

5 hét+1 nap, ezt töltötte már be. (beléptél a 6.hétbe de nem vagy még 6 hetes, mivel még nem telt el 6 egész hét és a már betöltött heteket kell alapul venni)
8/9 anonim 

válasza:

Betöltött 5 hetes vagy, de már a 6. hétben vagy. 6 hetes majd akkor leszel, ha betöltöd a 6 hetet.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. ápr. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!