Terhesség alatt mindenkinek lesz előteje? Rosszat jelent, ha nincs?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésben olvastam ,hogy a 13. Héttől már beindul vagy beindulhat és sok esetben már a melltartóbetét is kell , de a 20. Héttől már nagyrészt mindenkinek van. Nekem csont szárazak a melleim , semmi nem jön belőle. Nem is érzek semmit ( bár nem tudom hogy kellene e vani fájdalmat , feszülést érezni ) Jelent ez valamit ? Lehet nem is lesz tejem ? Most vagyunk a 31. Hétben.2020. ápr. 25. 18:01
1/11 anonim válasza:
Nem és nem. :)
Soha nem volt előtejem, 3 gyereket szoptattam összesen 3 és fél évig.
2/11 anonim válasza:
Nekem sem volt, igaz sajnos nem tudtam sokáig szoptatni.
3/11 anonim válasza:
Az első terhességemnél nem volt, 2.5 évig szoptattam. Most a másodiknál sincs, 30 hetes vagyok. Most nem tervezek addig szoptatni, de 1 évig jò volna :)
4/11 anonim válasza:
Az elsővel a végefelé volt kb 2 csepp (4 hónapig szoptattam tápszer mellett), másodikkal nem volt, iszsz babám volt, majdnem 3 volt mikor leszokott rólam
5/11 anonim válasza:
Nem jelent semmit.Nekem volt és mégsem volt tejem csak 2 honapig. :((
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , akkor megnyugodtam ,hogy nincs összefüggés. :) Azt lehet tudni egyébként mitől függ ,hogy valakinek van vagy nincs ?
2020. ápr. 25. 19:42
7/11 anonim válasza:
Egyik terhességemnél sem volt előtej.
8/11 khniki válasza:
Első terhességnél ritka, hogy legyen előtej. Nekem sem volt, ettől függetlenül simán szoptattam.
9/11 anonim válasza:
Első terhességemnél a 36.héten volt kevés előtej, 4 hétig tudtam szoptatni...
A másodiknál először a 29.héten vettem észre, simán átázott este a hálóingem tőle, kb 2 hétig volt minimális tejem. Egyáltalán nincs összefüggés.
10/11 anonim válasza:
Nem volt előtejem, 16 hónapig szoptattam. Annyi volt, hogy szó szerint spriccelt úgy is, hogy hozzá sem értem, elég volt felemelni a karomat. Barátnőmnek sem volt, nem is lett szinte semennyi. Én sem gondolom, hogy van összefüggés. Ha szeretnél szoptatni, annyit tudsz tenni, hogy egészségesen táplálkozol, sokat iszol, aztán majd jön, aminek jönnie kell. Ne parázz ennyire rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!