Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány nap késés után...

Kinek hány nap késés után lett pozi a tesztje?

Figyelt kérdés
Március 24.-én volt meg az utolsò menzeszem... Ebben a hònapban 21.én kellett volna megjönie de nem jött 4 napja késik... tegnap vagyis a 3.nap késés után csináltam egy tesztet ami negatìv lett! Szerintetek van rá esély, hogy babás vagyok? Szeretném ha baba lenne a dologban Kinek hány nap késés után lett pozi a tesztje?
2020. ápr. 25. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nap késés után már erős pozitív volt.
2020. ápr. 25. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Első késési napon a 25-ös gabriel erős volt.
2020. ápr. 25. 16:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Jajj de jò nektek remélem az enyém is pozi lesz nem szokott késni... Néha olyan mindjárt megjön érzésem van de sehol semmi... Szeretnènk kistesòt és nagyon remènykedem... Csak tegnap negativ lett a tesztem de a menzeszem sehol
2020. ápr. 25. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
2 nap után erős pozi volt
2020. ápr. 25. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 5 nap késésnél teszteltem, fél pillanat alatt kijött a tesztcsík, előbb, mint a kontrollcsík. Nagyon erősen.
2020. ápr. 25. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A fiammal 6 nap után halvány 25-ös tesztem lett, késés első napján negatív. Most 2 nap késésnél teszteltem először, 10-es teszttel, egyértelmű pozitîv volt.
2020. ápr. 25. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok jò baba várást :) ènis nagyon bizok benne hogy hétfön ha tesztelek pozitiv lesz :)
2020. ápr. 25. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát ma megjött :(
2020. ápr. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!