3. vagyok. Kislányom lesz. Van màr egy fiam, nála a 6-12. hètig voltam rosszul.
2020. ápr. 24. 19:22
13/22 anonim válasza:
1. Fiammal 6. Héten volt 1
2. Fiammal 8.héttől a 35.hétig
2020. ápr. 24. 19:31
14/22 anonim válasza:
7.héten hánytam terhesen. Most attól hányok, ha meglátom valamelyik narancsos politikust a tv-ben
2020. ápr. 24. 19:34
15/22 anonim válasza:
6-18. hétig. Lány.
2020. ápr. 24. 19:52
16/22 anonim válasza:
Az ikreimmel ( 2 kisfiú) álom terhességem volt. Talán egyszer fordult fel a gyomrom egy szendvicstől de hányni sosem hánytam, sosem voltam rosszul. Velük imádtam terhes lenni. Most.. hááát bepótolok mindent. Émelygés, hányinger, szag és ételundor, vérnyomásproblák, alvási nehézségek, gyomorsav stb...csak a hányás maradt eddig ki. 10 hetes terhes vagyok szóval még nem tudjuk, hogy kis kukis vagy kis hölgy kínoz (egyedül van szerencsére)...de várom már, hogy elmúljon a nyomorom. Amúgy mindenki kislányt tippel, vár.
2020. ápr. 24. 20:16
17/22 anonim válasza:
Elsőnél 6-17 hétig
M@sodiknál 6-20 hétig
2020. ápr. 24. 21:00
18/22 anonim válasza:
Kisfiammal nem volt ilyen egyáltalán.
Most 32 hetes vagyok, kislányom lesz, és a terhesség elejétől a 12. hétig tartott. Ugyan nem hánytam, de az inger nagyon erős volt napi többször is. Utána viszont mintha elvágták volna.
2020. ápr. 24. 22:17
19/22 anonim válasza:
Nálam ez totálisan kimaradt 😃 helyette gyomorsavam volt kb 20.hétig... addig nem tudtam enni egy jóízűt, de utána semmi baj nem volt.
2020. ápr. 24. 22:38
20/22 anonim válasza:
Sosem hánytam.
Azaz 1x de.
De ott gorcsoltem is rendesen azt hittem megszulok a WC-n. Ordítottam a férjemnek h szülok valószínű mert "kakilni kellett" és nagyon fájt a hasam. (anyu mondta higy olyan érzés a szülés mint mikor kakilni kell..) Szerencsétlen meg ott állt az ajtóba és nem fogta fel Hogy mi is történik pontosan 😂 aztán nyomtam hogy lesz ami lesz hát kell...... Erre hasmenésem volt hanyassal és elmúlt a görcs is. Soha olyan nyugodt nem voltam mint akkor hogy nem a WC-n szültem meg, és még 3 hétig bent volt a fiam 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!