Látogatási tilalomban hogy oldjátok meg a kórházi pakolást? (szülőszoba cuccok, baba-mama cuccok, viz-étel? )
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy hátizsákom a szülőszobára, egy kisebb utazó a baba holmijával, és egy gurulós bőrönd az enyéimmel. De mivel nincs látogatás, most állitsunk be ezen a 3 táskán kívül még egy szatyor kajával és egy karton vizzel? :D 2020. ápr. 20. 18:19
11/17 anonim válasza:
Abban a kórházban jó eséllyel felvágnak, összevarrnak. Nem az ivástól lesz bajod, ha lesz.
12/17 anonim válasza:
Egyébként én januárban szültem, ott mondták egyik anyukának, hogy nyugodtan hozasson egy karton vizet, kelleni fog. Szóval biztosan nem néznének ki ezért.
13/17 anonim válasza:
Az egyik barátnőm is látogatási tilalom alatt szült februárban. A férje minden nap vitt neki csomagot, a portán leadta, oda ment le érte. 1 hetet voltak bent a kicsivel, addig nem találkozott a férjével, szüleivel, anyósával, tesójával, senkivel.
14/17 anonim válasza:
Tavaly influenza miatti látogatási tilalomban szültem a másodikat. A biztonsági őrnek lehetett leadni a cuccokat, ő hozta fel a kaját, fülbevalót, stb, én meg küldtem le vele a szennyest. Szülésre jöhetett a férjem, aranyóra is volt, hazamenetelkor pedig feljöhetett segíteni lecipekedni. A mi kórházunkban ugyanez van most is, van apás szülés ès kicsekkolásra is felmehet apuka.
15/17 anonim válasza:
Nálunk most sem vizet sem ètelt nem lehet a kórhàz területére bevinni.
16/17 anonim válasza:
Magamból indulok ki: mikor a fiam született minden nap jött 2-3 látogató
Szuper, és vajon most is menne?
17/17 anonim válasza:
3 hete szültem, a szülés előtt 1,5 hónapot voltam bent a kórházban. Eleinte még bejøhetett minden nap a férjem, és egyszer az egyik barátnőm is eljött, aztán amikor a karantént bevezették már csak vasárnap lehetett jönni, csak a férjemnek, az aulába lemehettem, ott egy gurulós bőröndbe összekészített heti holmit hozta nekem, én meg a szennyest átadtam neki, cseréltünk. Mindig megbeszéltük, hogy mit készítsen be a hétre. A baba holmikat a szülésre hozta, akkor még be lehetett jönni, ott lehetett velünk a szülés után 1 órát is. Szülés után 3 napot voltam bent a kórházban (császár volt), a csecsemő osztályra nem jöhetett látogatni, csak amikor már jött értünk. A nevét és a kocsi rendszámát le kellett adni, hogy beengedjék, és minden látogatáskor egy koronavírus előszűrést kellett csinálnia. Más nem jöhetett vele kísérőként, így több körben tudta levinni a holmikat a kocsihoz,az utolsó körben jöttünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!