Afp vizsgálatra reggel üres gyomorral kell menni?
Szia!
Nekem a védönö azt mondta hogy nem kell éhgyomorra menni és nem is muszáj korán mennem! Ugyhogy nyugodtan ehetsz!
Boldog babavárást!
13 hetes kismama
Nem kell éhgyomorra menni, mert olyan kémiai anyagokat vizsgálnak a vérben, aminek nincs köze az étkezéshez. Csak a cukorterhelésesre kell majd az éhgyomor.
Üdv.28 hetes kismama
Nem kell éhgyomorral menni. Rám délután 1 órakor került sor, azelőtt túlestem már az uh-on és végigvártam a sorom. Délelőtt, vagyis reggel még dolgozni voltam.
Egyéle előtte nyugodtan, itt ennél e vizsgálatnál nem fog számítani.
Nekem a védőnő azt mondta, éhgyomorra kell menni plusz pisit kell vinni.
Ehhez képest ápolónőtől hallottam, hogy egy fél kiflitől még nem módosul az eredmény.
Én is hamarosan menni fogok majd AFPre, de tuti eszek előtte, mert ha kiürül a gyomrom, azonnal hányok...nem merném megkockáztatni, hogy ott jön rám...
Szia!Hát ilyenkor igazodjon ki bárki is...:( Ez bosszantó...vajon miért mondja egyik védőnő ezt,a másik pedig éppen az ellenkezőjét?
Egyébként nekem sem kellett üres pocakkal menni,sőt a nővérke még ki is hangsúlyozta,hogy milyen feleslegesen terhelik ezzel a gyomrot (márhogy az éhséggel ) Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!