Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sargatesthormon elegtelenseg...

Sargatesthormon elegtelenseg es ures petezsak. Van osszafugges koztuk?

Figyelt kérdés
Biztos furcsa a kerdes, de nem tudom a valaszt. 6 hetesen elveteltem, ures volt a petezsak . Egy het mulva megyek vissza a dokihoz, de addig is erdeklodnek.
2010. júl. 27. 16:24
 1/4 eszo ***** válasza:

Szerintem van..

Sárgatesthormon szükséges a baba baágyazódásához és fejlődéséhez is..nekem is volt egy vetélésem 5 és fél hetesen..nem tudni mitől..

de ha most terhes leszek, akkor szeretnék kapni majd sárgatesthormont, csak sajnos a dokik addig nem igazán írnak fel, amig nincs szivhang..csak az ezzel a baj, hogy sok nő pont a hormon hiánya miatt nem jut el a szívhangig..

szóval ez ilyen ellentmondásos dolog! de én ki fogom könyörögni..mégegy babát nem hagyok veszni..!!!!!

2010. júl. 27. 16:37
 2/4 eszo ***** válasza:

[link]

itt még sok hasznos video van czeizel dokitól4 érdemes megnézni!

2010. júl. 27. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

van összefüggés. Sárgatest hormon "nélkül" nincs terhesség, abból fejlődik a baba az első 10-12 héten, utána a méhlepény veszi át a szerepét.

Ezért szoktak az első pozitív teszt után magzatmegtartó hormonkészítményt felírni (pl: utro). Ha neked "bizonyítottan" kevés volt a sárgatest hormon szinted az első terhességnél, akkor szerintem a dokid azonnal fel fogja írni. Beszéld meg vele.

2010. júl. 28. 06:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet sárgatest elégtelenség miatt, és még azt szokták mondani, h 5-6. héten általában azok a babák mennek el, ahol súlyos kromoszóma rendellenesség van. Vagy nem tudott beágyazódni rendesen.
2010. júl. 28. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!