Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházakban általában...

A kórházakban általában milyen UH van? 2 dimenziós? Akinek 3-4D-s van az mind maszek csináltatta? A 2D-s is élvezhető?

Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A 2D-s is élvezhető persze, mivel látod a babód. De az az igazság, hogy ha láttad 4D-n utána már csak arra vágysz. (legalább is Én!)

Mi 2 szer voltunk 4Dn szupi volt, de azt maszek csinálta, a korházban csak 2 D van , ahová mi járunk

Boldog babvárást

30 hetes kismama

2008. nov. 22. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
szia, szerintem a kötelező protokoll szerinti UH a kórházakban meg az sztk rendelőkben 2D-s, a 3-4D-s UH inkább maszek alapn megy, de ott sokkal jobban megnéznek mindent a babáról. Átlag 10-12ezer, nem olcsó de szerintem megnyugtatóbb mint a kórházi futószalagos UH. nekünk a 4D-n mondták meg 14 hetesen a baba nemét, míg az sztk-ban egyszer se nézték!
2008. nov. 22. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A 3és 4d vizsgálatokért fizetni kell.De a klinikán és korházakban is van 4d.A barátnőmet bekellett feküdnie,a doki azon ellenőrizte legtöbbször.Ingyen mozizhatott.A 2d is ugyan ugy élvezhető szerintem.Én voltam mind kettőn.De 4d-re azért vágytam annyira,hogy legyen egy képem és dvd.A genetikai uh(ami ingyenes)3d volt.Sok külömbséget nem láttam.
2008. nov. 22. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A 2D is nagyon jó, ha először látod a babádat. egyébként nálunk a kórházban (Szekszárd) is van 4D csak oda külön kell bejelentkezni meg fizetős, de a kórház csinálja. Nekem nem volt 4Dsem és megvoltam nélküle. Angliában voltam a 30. hétig ott nagyon drága itthon meg már nem volt érdemes csinálni olyan későn.
2008. nov. 22. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!