Mikor kezd el látszani a terhes has?
Hogyan lehet megkülönböztetni pl az elhízástól?
Kémény?
Mikor lehet es hogy kitapintani a babat?
Nekem nagyon nem látszott az első terhesség, pedig vékony vagyok.
22 hetesen elküldtek a kismama vervetelrol, hogy biztos eltevedtem, az urologia eggyel feljebb van, biztos oda akartam menni, itt kismama vervetel van.
39+3-nal decemberben megkerdezte egy orvos ismerosom, aki friss 3 gyerekes apuka volt, hogy mikorra várom, aprilis-majus? Amikor mondtam, hogy jovo het, majdnem kifekudt. :D
40 hetesen meg megkerdezte a szuloszoban az orvosom a ferjem, hogy mikor es mekkoranak merte a babat, mert megijedt, hogy retardalt a gyerek. Azt mondtak a szulesznovel, hogy akkora a hasam, mint egy 22 hetesnek.
3500-tel szuletett a lanyunk.
Utolso vagyok, amugy az elejen rohadtul idegesített, hogy mindenki diagnosztizálta a csokott magzatom, meg küldtek volna orvoshoz, hogy valami biztos nem oke.
De kb. 20 hetes koromtol mar szorakoztatott.
Amugy szules utan 2 hettel mar semmi nem látszott a hasamon. Aztan meg azon huledezett mindenki. 10 kilot hiztam osszesen.
Most 10-11 hetes vagyok, egyelore termeszetesen semmi nem latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!