Van/volt valakinek méhszájpolipja terhesen?
Hogy viseltétek, mi lett vele? Terhesség megállapításánál mondta a doki, hogy van egy, miután jeleztem, hogy utrogestan ellenére verezgetek. Sajnos naponta-ketnaponta barnázok vagy verzek, nagyon idegesítő, egyfolytában aggódok, es csak remélem, hogy tényleg az verzik.
Azt mondta, terhesen nem nyúl hozzá, viszont en nem tudom, hogy lehetne kibirni vegig ezt a verezgetest. A frász kerulget, amikor meglatom, hogy mar.megint barnázok/verzek.
Volt valakinek még, ti hogy viseltetek?
Szia, nekem volt, a terhesség megállapításakor még nem, hanem a 14. hét körül volt barnás vérzésem. De hála istennek, nekem csak 2-3 napig vérzett, igaz akkor kifogtam egy buzgó dokit, és egy hetet dekkoltam a kórházban. Viszont így volt 2 ultrahang, amin látszott, hogy minden rendben.
A terhesség további részében semmi problémát nem okozott szerencsére, nem is véreztem többet, szülés után pedig eltűnt.
Köszi a válaszokat!
Akkor lehet, hogy elmúlik a verezgetes? Jajj, remélem, tényleg emiatt verzek es nem a babaval van valami.
Majd 2 hét múlva megyek csak a 12 hetesre, rakerdezek a dokimnal, csak jo lenne addig megnyugtato tapasztalatokat olvasni.
Köszi! :)
Nekem is van egy 2 éves lányom, vele is verezgettem az első 12. hétben, de nem tudom, hogy volt-e akkor polip vagy nem, mert terhesseg elott voltam nem sokkal rakszuresen, igy akkor csak uh-t csinalt a doki.
Meg volt elotte meg egy terhessegem, ott is verezettem, de az sajnos meg is szakadt.
Ezert is vagyok meglove.
Es neked eltunt magától szülés utan, vagy a doki szedte le?
16.hétig vérzett. 2 db volt, szülés után már nem volt meg.
Szörnyű volt az első pár vérezgetős hét, utána megszoktam. Az első vérzésnél rohantunk a kórházba, ott meg is kérdeztem, honnan fogom tudni, mikor van nagy baj, vagy mikor csak a polip 😊 sok vér és görcsök esetén kellett volna visszamenni,de nem került rá sor!
Türelem és kitartás!
Köszi mindenkinek! :)
Ha a 12 hetes uh-n minden rendben lesz, valószínűleg jobban viselem majd en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!