2011 januárra kiírt anyukák vannak itt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 09:18
12/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok én január 5-re és múlt héten meg is mutatta magát, hogy kisfiú lesz.Első baba úgyhogy mindenért izgulok.Nálatok is így van?
2010. júl. 27. 11:35
13/27 anonim válasza:
Én jan.3!Kisfiú!Első baba nagyon várjuk!
14/27 A kérdező kommentje:
Nevekkel, hogy álltok?
2010. júl. 27. 12:30
15/27 anonim válasza:
Kicsit Off.Van egy oldal ahova szivesen várom a januári babásokat.Mivel nem tudom,hogy lehet-e ide kiirni ezért aki kéri annak irom privin a cimet.
Én még nem tudom milyen nemü lesz,de lányt szeretnék a nagylányunk mellé.Nevünk:Nimród vagy Csenge.
16/27 anonim válasza:
ha fiú adott mert az apuka foggal körömmel ragaszkodik hozzá: Ferenc, ha kislány akkor Lara vagy Noémi
18/27 anonim válasza:
Sziasztok!Január 23-ra vagyok kiírva.Még nem mutatta meg magát,törökülésben ült a drágám :)
A neveken erősen gondolkodunk,de még nem nagyon tudtunk megegyezni Apával :)
Első baba és mindenen aggódunk,sajnos feküdnöm kell vele,mert nem jó helyen tapadt meg a placenta.
Nekem is jöhet az oldal!
Mindenkinek kellemes babavárást!
19/27 A kérdező kommentje:
küldheted nekem is az oldalt!Köszi!
2010. júl. 27. 14:17
20/27 anonim válasza:
jan 27-re vagyok kiírva. Második baba lesz az első lány, 12-én megyek dokihoz, remélem már látszani fog hogy fiú-e avagy még egy csajszi. ekem is küldesz mailt? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!