Nem erősödő teszt két nappal később. Elmúltak a tünetek. Megszakadt a terhesseg?
A 2. csík nem lesz olyan erős mint az első, ezt felejtsd el.
Van egy erős pozitívad, örülj.
Utolsó,de lesz olyan erős!
Hogy a kérdésre is válaszoljak,ezt ilyenkor még nem lehet tudi,hogy mi lesz a végkifejlet.Nekem volt olyan,hogy nem erősödött,1 hét után meg is jött.Viszont a kislányomnál is azt hittem kémiai lesz,mert kb.10 nap után lett erős.🤷♀️Tehát ezt nemed itt senki nem fogja tudni megmondani,hogy meg marad e a baba vagy sem!A tünetek meg lényegtelenek,azok jönnek mennek.
Én alapból csak 1 hét mensi késés után teszteltem, olyan erősen és brutál gyorsan jött ki a második csík, hogy meg is lepődtem. Szóval ez nem igaz, hogy nem lesz olyan erős a második csík, mint a teszcsík.
Semmiképp ne stresszelj, az nem jó, állj úgy hozzá, hogy minden rendben lesz, persze közben ilyen esetben, mint a tiéd, ellenőrizd, hogy minden ok-e pár teszttel, de a nemvárt napján még normális, hogy nem túl erős a csík. Nekem sem volt minden nap mindjárt megjön érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!