Áldott állapotban nem szabad függönyt csipeszelni, nyújtózni? Szerintetek?
34 hetes kismama vagyok. Állitólag nem szabad nyújtózni, mert akkor feszül a köldökzsinór.
Viszont, ha van nagy létrám és a tetejére állok, hogy ne kelljem felfele nyújtani a karom,inkább a plafontól visszahajolni, akkor nem feszül semmi.
Amúgy bírom magam, apránként mindent megcsinálok, van pocaktámaszom is (egy csoda), de annyira ráfér a függönyre a mosás, nem állja a szemem.
Szerintetek vállaljam be?
Én sem putriban lakok és nem rakom fel vasalatlanul a függönyt, mert mint ahogy te is, én is allergiás vagyok ha valami nem úgy áll, ahogy nekem tetszik...
Mégis kivasaltam és mikor kész lett a páromnak szóltam, hogy rakja fel. És nem rakta fel putri módra, vagy pedig össze-vissza. Mert figyeltem és mondtam neki, hogy rakja, hogy szépen egyenletesen álljon. És nem egy papucs emberről beszélünk, csak tudja, hogy most az ő segítségére van ilyen esetben szükségem.
Mindenesetre ember dönti el maga, mit vállal be mit nem állapotosan. Minden mást megcsinálok egyedül, de létrára nem állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!