Érdemes AngelSounds szívhang figyelő készüléket venni? Nem árthat a babának?
2007. dec. 13. 09:53
1/8 anonim válasza:
Semmiképp sem árthat, mert ez kívülről erősíti fel a baba mozgását és hangjait, olyan mint az utolsó trimeszterben a kötelező kórházi szívhangvizsgálat. Nagyon praktikus aggódó kismamáknak és most, hogy az árát is láttam, szerintem nagyon baráti. Persze az ember tengernyi pénzt elkölt a babavárás során, ezért ha nem muszáj, azért ne vedd meg, a rendszeres vizsgálatok úgyis mindig megnyugtatnak majd.
2/8 anonim válasza:
Nekem tetszik de eddig nem is hallottam ilyenről! Sztem jó ötlet és nem árt a babának szerintem akkor nem árusíthatnák. Persze nem egész nap kell használni hanem pár naponta. Jó ötletnek tűnik az olyan aggódós kismamáknak mint én h ne kelljen annyit aggódni ha pl. egyik nap lustibb a baba és nem mozog annyit, ezzel megnyugtathatom magam! Nekem tetszik! Meg azt is írják h később a cscsemő figyelésére is alkalmas légzésfigyelő meg amugy is kéne.
3/8 anonim válasza:
Nekem már van ilyen készülékem! Most a 25. hétben járunk és nem halljuk vele a baba szívhangját. Vagy egy órát probálkoztunk befogni többször is, de nem sikerült. Azóta a polcon hever, mert rájöttem, hogy a babám mozgását érzem egész nap (ami csodállatos érzés), ebből pontosan tudom, hogy jól van. Szerintem ez a készülék azoknak lenne jó akik még nem érzik a baba mozgását, de az kb. a 20. hétig van és akkor a készülék nem is mutat semmit. Szerintem ne vedd meg, egy kinai vacak. Ha szeretnéd szívesen odaadom az enyimét!
4/8 anonim válasza:
Biztosan nem árt. Szerintem is annyi mindenre van és lesz szükség a baba körül, hogy egy problémamentes terhességnél nem látom értelmét az ilyen készüléknek. Sima sztetoszkóp is megteszi egyébként. De ti tudjátok. Jó babavárást!
5/8 anonim válasza:
A negyedik hozzászólónak küldeném: Engem érdekelne az eladó szívhangfigyelőd, írnál nekem privit? Köszönöm!!
6/8 anonim válasza:
Szia! Valaki írta, hogy nem tudja vele befogni a szívhangot, hát őszintén szólva szerintem az átlag kismama így is mindenen aggódik, ezt csak felesleges parának tartom. Ártani nem árt neki, csak a ti idegrendszereteknek, ha véletlenül úgy jártok, mint az imént felszólaló. Egy barátnőm is vett, és sírva futott a dokijához, mikor nem találtak szívhangot, az orvos megnézte, természetesen minden a legnagyobb rendben volt. De te tudod.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok én 13hetes 6 napos kismama vagyok pár napja vettem én is Angelsound-ot.Én is meg vagyok elégedve vele.Korábban nekem is vetélésem volt.Egy héten 2 szer tervezem meghallgatni a szívhangot eddig mindig megtaláltam elsőre a pocaklakót:)és max egy percig hallgattam én is a kis szívverését.Ennyi még nem árt.De engem megnyugtat.
8/8 anonim válasza:
Én tegnap vettem egyet, és nagyjából 15 másodperc után megtaláltam a pici szívverését (13+2 hetes vagyok). Elképesztő érzés volt!!! Ha a kötelező ultrahangon megkérdezitek a dokit, hogy nagyjából milyen magasan van a méh és a pici, az sokat segít a bemérésben szerintem. Ezenkívül gyakoroljatok előtte a saját szíveteken, ne a pocakon. Az, hogy a túlzott használat mennyire árthat, szerintem senki nem tudja 100%-osan megmondani, de ha tényleg ritkán, rövid időkre használja az ember, az biztosan nem okoz problémát, ellenben kivételes élményhez juttat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!