Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis a hasmenes 36. hetben?

Normalis a hasmenes 36. hetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mar irtam ki par napja egy kerdest miszerint bent voltam kedden a korhazban 1ujjnyira nyitott mehszajjal valamint 7-10perces fajasokkal.Na most mar betoltottem a 36.hetet (hala az istennek)

Reggel ota hasmenes gyotor.Mar ez a 7.alkalom hogy a wcn ulok ma.Pedig reggel ettem csak reggelit (1db tojas rantotta kenyerrel)Azota nincs etvagyam,csak a hasmenes.Inni iszok,vizet meg teat.Etvagyam azota nincs .Kedd ota is csak joslok vannak,enyhebbek mint a keddi volt.Lehet valami osszefugges a hasmenes es a szules kozeledte kozott?vagy ez szokott jelentkezni 36.het utan?

2020. ápr. 5. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Biztos benyaltál valami vírust.
2020. ápr. 5. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt biztosan nem..
2020. ápr. 6. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor már renyhébb a bélműködés. Normàlis dolog. Az anyagcsere is megváltozik.

35 hetes vagyok, mindent megadnék egy jó hasmenésért 😁

2020. ápr. 6. 08:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj nyugi 33-35het kozott csak szorulasom volt..Kapartam a falat ..Most meg ez a szep hasmenes megilyesztett de el mult 1napos volt valoszinu hogy valami olyat ettem amit nem birt a gyomrom
2020. ápr. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!