Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen megakar a dokim...

10 hetesen megakar a dokim manuálisan vizsgálni, nem korai? 8 hetes 2 napos vagyok, ma voltam uh-n és ezt mondta.

Figyelt kérdés
menjek 2 hét mulva megvizsgál. volt 2 vetélésem féltem a babát, korainak találom, én ugy gondoltam nem megyek csak a kötelező 12 hetire és ha akkor megvizsgál az már csak nem okoz gondot. titeket mennyi idösen vizsgáltak meg igy,
2010. júl. 26. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

hat hetesen mind két terhességnél a méh növ. nézte - tapintotta ki -

tiz hetesen a második babánál is.

nem kellemetlen mert csak megnyomogatja a méhet annak a helyzetét nézi

2010. júl. 26. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem is vizsgált már hat hetesen is, tíz hetesen pedig csinálta a rákszűrést!Nyugi nem lesz semmi gond!
2010. júl. 26. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát hozzám csak a 16. héten nyúlt, mert nekem is volt előtte egy vetélésem és azt mondta, minimum a 12. hétig nem nyúl hozzám.

27 heteske

2010. júl. 26. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
engem is már 5 hetesen,és azután minden vizsgálatnál,de havonta egyszer mindenféleképpen.egyáltalán nem korai.
2010. júl. 26. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem is mindig megvizsgált mind a két terhességemnél manuálisan az elejétől, pedig korábban volt vetélésem. Semmi baj nem történt, a vetélésem annak idején nem emiatt történt, akkor nem is tudtam, hogy terhes vagyok csak amikor elment a baba.
2010. júl. 26. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is minden alkalommal megvizsgált az 5-dik héttől.

Elvileg ha rendesen beágyazódott az embrió, akkor ettől nem vetélhetsz el...

Üdv:37 heteske

2010. júl. 26. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem a múlt héten (9 hetesen és 3 naposan) vizsgált először, kitapintotta a méhemet, megmutatta, most épp hol tart a növekedésben. Azt mondta, legközelebb a 12 hetes ultrahangon találkozunk, majd a 13. héten ismét megnézi a méhemet.
2010. júl. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!