Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hazaselet terhesseg alatt?

Hazaselet terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakori? Legtobb baratnomnek nem volt/nem kivanta/veszelyeztetett terhesseg miatt tiltott volt.
2020. ápr. 4. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Körülbelül 35. hétig együtt voltunk. Heti szinten többször is. Nekem abszolút nem változott a libidóm. Egyébként is nagy a libidóm, így terhesség alatt is kívántam, de nagyon az együttlétet. :) Szerencsére semmi problémát nem okozott.:)
2020. ápr. 4. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Brutális libidóm volt mindegyik gyerekkel, nem is fogtuk vissza magunkat. Heti 5-6-szor szeretkeztünk végig, ennyiszer még az esküvőnk után sem. 😄
2020. ápr. 4. 19:01
 13/20 khniki ***** válasza:
89%
Ritkábbá vált, az elején borzasztó fáradt voltam, aztán meg a hasam kezdett zavarni, végül pedig már alig bírtam mozogni.
2020. ápr. 4. 19:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi szexeltünk szinte végig. Akkor már nem amikor zavaró volt a pocakom, sztem akkor már a férjem sem akarta annyira, problémás volt megtalálni a megfelelő pózt. Nem voltam veszélyeztett terhes. Én kívántam a szexet, de más volt terhesen szexelni, orgazmus után egy ideig kemény volt hasam, ennyi. Nekem azt mondta a dokim amíg zárt a méhszáj nyugodtan éljünk nemi életet.
2020. ápr. 4. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem sem tiltott,sőt,a spermában van progeszteron is,ami kifejezetten hasznos lehet,leginkább az első trimeszterben. A dokim mondta. Most járok a 20.hétben,a libidóm kissé csökkent, ráadásul fáj a behatolás,kb.mintha szűz lennék..a párom meg amúgy sem egy kis darab..:D szoval marad a heti 1 alkalom, mert azért rámjön néha. Párom jól viseli,meg amúgy is aggódós és így kedve sincs annyira,pláne ha fáj is. Majd bepótoljuk ha megszültem és letelik a "cölibátus".
2020. ápr. 4. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:
31%
Az első terhességemnél nem volt probléma, szexeltünk ahogy tudtunk. Veszélyeztetett terhes voltam, aztán egy szex utáni napon beindult a szülés ( sajnos túl korán és elvesztettük a babákat) és a férjem magát hibáztatta és hibáztatja azóta is, hogy ha nem erőltette volna akkor nem történt volna az. Jelenleg 7 hetes terhes vagyok. Mióta kiderült, hogy babát várunk 1x voltunk együtt...azt mondta a férjem, hogy nem hajlandó szexelni (csak gumival (?????)). Próbálok máshogy a kedvére tenni, de azért bízom benne, hogy később meg gondolja magát.
2020. ápr. 4. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok veszélyeztetett, szóval orvosi indoka nincs, hogy ne szexeljünk. A libidóm viszont csökkent, bár még így is hetente egyszer legalább rámjön az inger, de akkor viszont nagyon. Akkor hajjaj, ha a férjemnek éppen nincs kedve :) Őt egy kicsit "zavarja", hogy ott a pocakom, nehezen tud csak elvonatkoztatni a babától, ezért kicsit nehézkesebben indul a dolog, több "meggyőzésre" van szükség, hogy működjenek a dolgok, de ha már elkezdtük, akkor utána ugyanolyan jó, mint eddig :) Annyi csak, hogy orgazmus után nekem is keményedik a méhem, de ezzel még bőven együtt tudok élni. Remélem miután megszületik a baba, a libidóm is visszaáll az eredetibe, és a férjem is el tud tekinteni a gondolattól, hogy most gyakorlatilag köztünk van a baba (mindig egymással szemben vagyunk, nem szeretjük a hátulról ölelgetős pózokat, szóval akaratlanul is ott van a pocakom köztünk).
2020. ápr. 4. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Mi 35bhetig csináltuk.

Addig sem durván, és vigyázva!

Aztán elkezdett nyílni a mehszaj (fel ujj és 40 hetig nem is tágult tovább) így aztán már nem +kerek 6 hét. A doki engedtr a férjem félt de a doki megnyugtatta hogy szabad mert nincs semmi baj a terhességgel

2020. ápr. 4. 22:17
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk az első 12 hétben tiltott volt haematóma miatt ,akkor kívántam volna egész nap..utána fokozatosan egyre kevésbé, most vagyok a 28. Hétben és abszolut nem kívánom , nem is esne jól,puffadok , hízok ,alig bírok mozdulni az ágyban,minden bajom van, szóval az utolsó ami kb. Eszembe jut, de mivel a férjemnek igénye van rá (habár megérti ,de azért néha mondogatjaa ,hogy esetleg máshogy.. ) ezért maradtunk az orálisnál , aztse igazán kívánom , de inkább az ,mint most a szex.
2020. ápr. 5. 08:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én férjemnek hál istennek fétise a terhes nők 😂😂😂 azért azt nem úgy kell érteni, hogy megcsal egy terhes nővel, ha nem vagyok terhes, de ő azt mondja neki sokkal jobb a szex, mikor terhes vagyok.

A lányommal a libidóm sokkal nagyobb lett, mint volt, és veszélyeztetve se voltam, így a 9 hónapot végig szexeltük heti 5-6 alkalommal.

Most 20 hetes terhes vagyok, volt egy amniom ami miatt 2 hétre el vagyunk tiltva a szextől, hát már mind a ketten a falat kaparjuk.

Azt hozzá kell tenni, hogy nekem az első terhességem, és eddig a mostani is úgy tűnik, álom terhesség volt. Sose volt terhességi hányingerem, egyedül a gyomorsavam volt az egekbe, de az ludeával jól kezelhető, akkor csináltuk amikor épp rendben volt a gyomorsavam.

2020. ápr. 5. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!