Egy kb 4 hetes terhességben már látni hogy elhalt a baba?
Miért mondd két orvos 3 félét?
Tegnap reggel egy nagyon picit véreztem. Bementem a kórházba, ott azt mondták azonnal maradjak ben, mert méhen kívüli a baba. A főorvos azt mondta méhen belüli, és elhalt. Semmit nem mondtak hány hetes lehet, vagy egyáltalán mi van. Erre egy harmadik orvos azt mondta, hogy az 1700 as hcg eredmény lehet élő terhesség is! Saját felelősségre haza jöttem mert nem akartam hogy megműtsenek! Szerintetek van rá esély hogy egészséges, és élő a terhesség? Du. megyek magán orvoshoz. Addig meg megőrülök!
Mindenképpen próbálj megnyugodni.
Ha nem görcsölsz és nincs erős vérzés, akkor nem lehet nagy baj. :))
Nyugi. Hidd el átérzem, hogy mi zajlik le benned. Nekem 6 hetesen derült ki hogy babát várok és aznap már vérezni is kezdten, csak picit, és korházba is feküdtem 1 hétig. Egy hematóma okozta a vérzést. Ami semmilyen hatássál nem volt a picire. Felszívódott, mármint a hematóma és kész.
Nyugi, nyugi....nem lesz baj.
4 hetesen még nem látszik a szívverése sem, az orvosok hajlamosak jól ráijeszteni az emberre.
Valaki mindenképpen legyen melletted, remélem nem vagy egyedül?!
Írj, hogy mi lett az eredmény, légyszi, nagyon szorítok....
Egy 16 hetes kicsilány anyukája (Maya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!