Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gámetszés/ varrás Nyiregyháza?

Gámetszés/ varrás Nyiregyháza?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok és szeretnék tapasztalatokat kérni olyan nőktől,akik Nyiregyházán szültek. Gátmetszést mindenkinél csinálnak? Hogyan zajlik? Mennyire fáj? Illetve a varrásnál adnak érzéstelenítést?
2020. ápr. 1. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Dokitól függ. Engem vágtak mind két esetben,kaptam erzéstelenítést,nem éreztem semmit.Varrásnál gázt szívtam.

Nem vészes egyáltalán.

Egyébként szólj,hogy lehetőség szerint nem szeretnél,de van mikor szükséges,es jobb mint repedni.

2020. ápr. 1. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eletmento beavatkozaskent csinaljak, akkor a beleegyezo nyilatkozatra rairhatod, hogyha nincs eletveszely, nem jarulsz hozza, hogy elvegezzek, es ext az orvosnak is erdemes elmondani, ehhez tartaniuk kell magukat. A tobbi dologba (oxitocin, burokrepesztes, mehszajmasszazs, hasbakonyokles) sem vagykoteles belemenni, es jogod van az altalad jonak erzed pozicioban lenned vegig, a kitolas alatt sem kell felfekudnod, ha mondjak, hogy de, visszautasithatod. Negykezlabas, allo, vagy szuloszeken ulo pozicioban elkerulheto a gatmetszes, sokkal tobb helyen van ugy a babanak kibujni, nyugodtan megmondhatod, hogy te igy akarod, es ha a ctg-re hivatloznak, mondd, hogy nezzenek dopplerrel szivhangot es nezzek hozza a pulzusodat, abbol is lehet latni, hogy a baba szivhangja rendben van-e.
2020. ápr. 1. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Hát ez a gyakorlatban nem működik sajnos...
2020. ápr. 1. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt gatmetszesem (Nyiregyen), fajt, de teljesen feledheto elmeny, ne aggodj miatta. Utana is jobban fajt az aranyerem mint a varrat.
2020. ápr. 1. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Még arra lennék kiváncsi,hogy az fáj e amikor varrnak?
2020. ápr. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!