Gámetszés/ varrás Nyiregyháza?
Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok és szeretnék tapasztalatokat kérni olyan nőktől,akik Nyiregyházán szültek. Gátmetszést mindenkinél csinálnak? Hogyan zajlik? Mennyire fáj? Illetve a varrásnál adnak érzéstelenítést?2020. ápr. 1. 20:22
1/5 anonim válasza:
Dokitól függ. Engem vágtak mind két esetben,kaptam erzéstelenítést,nem éreztem semmit.Varrásnál gázt szívtam.
Nem vészes egyáltalán.
Egyébként szólj,hogy lehetőség szerint nem szeretnél,de van mikor szükséges,es jobb mint repedni.
2/5 anonim válasza:
Ha nem eletmento beavatkozaskent csinaljak, akkor a beleegyezo nyilatkozatra rairhatod, hogyha nincs eletveszely, nem jarulsz hozza, hogy elvegezzek, es ext az orvosnak is erdemes elmondani, ehhez tartaniuk kell magukat. A tobbi dologba (oxitocin, burokrepesztes, mehszajmasszazs, hasbakonyokles) sem vagykoteles belemenni, es jogod van az altalad jonak erzed pozicioban lenned vegig, a kitolas alatt sem kell felfekudnod, ha mondjak, hogy de, visszautasithatod. Negykezlabas, allo, vagy szuloszeken ulo pozicioban elkerulheto a gatmetszes, sokkal tobb helyen van ugy a babanak kibujni, nyugodtan megmondhatod, hogy te igy akarod, es ha a ctg-re hivatloznak, mondd, hogy nezzenek dopplerrel szivhangot es nezzek hozza a pulzusodat, abbol is lehet latni, hogy a baba szivhangja rendben van-e.
3/5 anonim válasza:
Hát ez a gyakorlatban nem működik sajnos...
4/5 anonim válasza:
Volt gatmetszesem (Nyiregyen), fajt, de teljesen feledheto elmeny, ne aggodj miatta. Utana is jobban fajt az aranyerem mint a varrat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Még arra lennék kiváncsi,hogy az fáj e amikor varrnak?
2020. ápr. 2. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!