Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzi előtt lehetnek terhesség...

Menzi előtt lehetnek terhességre utaló jelek?

Figyelt kérdés
(Voltam a párommal, mielőtt elment kivette. Letöröltem a hasamat törölközővel, de nem emlékszem, h lentebb is megtöröltem e magam. Mekkora az esélye h teherbe essek ha spermás rongyal törlöm meg magam ott?)
2008. nov. 21. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Minimalis
2008. nov. 21. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt kérdezte vki 1-2 napja. A válasz pedig igen, de nem sok és nem mindenki tapasztalja őket, és ők sem mindet'
2008. nov. 21. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Háát így elég csekély az esélye! Mensi előtt nem sok tünet szokott lenni, és általában mensis tünetek ezek, így még nem nagyon gondolsz terhességre ezekből! A spermás rongytól nem lehetsz terhes!
2008. nov. 22. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól értem nem védekeztetek, csak a végén "vette ki". Akkor simán lehetsz terhes, mert mielőtt "elmegy" a párod már van előváladék, ami ugyan nem túl sok kisfickót tartalmaz, de elég lehet ahoz, hogy teherbe ess. Ha mensi előtt voltatok együtt és nem félidőben persze kisebb a valószínűsége a teherbeesésnek, de sosem lehet tudni mikor volt pontosan ovulációd. A sper,ás rongytól nem hinném hogy bármi baj lehet.
2008. nov. 23. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:

"Szia! Ha jól értem nem védekeztetek, csak a végén "vette ki". Akkor simán lehetsz terhes, mert mielőtt "elmegy" a párod már van előváladék, ami ugyan nem túl sok kisfickót tartalmaz, de elég lehet ahoz, hogy teherbe ess. Ha mensi előtt voltatok együtt és nem félidőben persze kisebb a valószínűsége a teherbeesésnek, de sosem lehet tudni mikor volt pontosan ovulációd. A sper,ás rongytól nem hinném hogy bármi baj lehet."

Szia. Jóval előbb a "vége előtt". Előzőleg már voltunk együtt és akkor sem lett semmi "bajom", pedig ugyanezzel a módszerrel védekeztünk (+szakításossan).

Mindegy is. Engem leginkább a rongy zavart nagyon...amit már tudsz / tudtok.

köszönöm a kommenteket mindenkinek.

2008. nov. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!