Segítség terhes vagyok?!
Sziasztok a napokban csináltam tesztet 4db-ot mindegyik pozitív. A párommal majdnem 3 éve vagyunk együtt ő 25 én 20éves. Nincs saját házunk dolgozunk elég jó fizetést kapunk még is bizonytalan vagyok. Nem terveztük,szerelem baba. A szüleimre nem számíthatok mert nem ápolunk jó viszonyt. Az ő szülei nagyon szeretnék. Még nem mondtam el senkinek csak a páromnak.
Ti 20évesen megtartanátok?

Nyilván terhes vagy, ha 4 teszt pozitív, igen.
Én nem tartanám meg, de ezt nektek kell eldöntenetek.

Anyukám 20 éves volt, Apu pedig 22, amikor összeházasodtak. Rá egy évre megérkezett a bátyám, további másfél év múlva a másik bátyám. Én kicsit később, 30 volt Anyu, amikor engem szült. Azóta is boldog házasok, 40+ éve már jóban-rosszban együtt, van 4 szép unokájuk.
Persze, lehet azzal jönni, hogy más idők jártak 40-50 éve, ami igaz is... de speciel az, hogy te és a párod mennyire szeretitek egymást, mennyire gondoljátok ezt komolyan, és tartotok ki egymás mellett, nem évszám függvénye. És ez a fő kérdés itt.
Egyébként az én életem is hasonlóan alakult, 21 évesen ismertem meg a férjemet, 10 éve vagyunk együtt. Igaz, nálunk a gyerek nem azonnal jött, 27 évesen szültem a kisfiunkat, és most fog januárban érkezni a kistesója.
Szóval ilyen alapon akár nektek is összejöhet, ez csak rajtatok múlik.
31N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!