Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség terhes vagyok?!

Segítség terhes vagyok?!

Figyelt kérdés

Sziasztok a napokban csináltam tesztet 4db-ot mindegyik pozitív. A párommal majdnem 3 éve vagyunk együtt ő 25 én 20éves. Nincs saját házunk dolgozunk elég jó fizetést kapunk még is bizonytalan vagyok. Nem terveztük,szerelem baba. A szüleimre nem számíthatok mert nem ápolunk jó viszonyt. Az ő szülei nagyon szeretnék. Még nem mondtam el senkinek csak a páromnak.

Ti 20évesen megtartanátok?

2020. márc. 30. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Akkor elég valószínű, ha 4 teszt is pozitív.
2020. márc. 30. 13:27
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Mindennek van elonye es hatranya is de mi ebben nem tudunk tanacsot adni, nektek kell merlegelni es donteni.
2020. márc. 30. 13:36
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván terhes vagy, ha 4 teszt pozitív, igen.

Én nem tartanám meg, de ezt nektek kell eldöntenetek.

2020. márc. 30. 13:38
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerelembaba? Te magad is egy gyerek vagy, úgy látom.
2020. márc. 30. 13:39
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Ez olyan hülye kérdés!Nyilván nem idegenek fognak arrol dönteni,hogy megtartod e.Én abortusz ellenes vagyok,18 evesen szültem,neked is azt ajánlkm tarsd meg!Így már megtartod?
2020. márc. 30. 14:35
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tartanám meg. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, mert minden döntés következményét úgymond viselni kell. Párod mit szeretne? Mert neki engedned kell a beleszólást, még ha dönteni csak neked van jogod.
2020. márc. 30. 15:24
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Én megtartanám, tök jó fiatal anyukának lenni.
2020. márc. 30. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Anyukám 20 éves volt, Apu pedig 22, amikor összeházasodtak. Rá egy évre megérkezett a bátyám, további másfél év múlva a másik bátyám. Én kicsit később, 30 volt Anyu, amikor engem szült. Azóta is boldog házasok, 40+ éve már jóban-rosszban együtt, van 4 szép unokájuk.

Persze, lehet azzal jönni, hogy más idők jártak 40-50 éve, ami igaz is... de speciel az, hogy te és a párod mennyire szeretitek egymást, mennyire gondoljátok ezt komolyan, és tartotok ki egymás mellett, nem évszám függvénye. És ez a fő kérdés itt.

Egyébként az én életem is hasonlóan alakult, 21 évesen ismertem meg a férjemet, 10 éve vagyunk együtt. Igaz, nálunk a gyerek nem azonnal jött, 27 évesen szültem a kisfiunkat, és most fog januárban érkezni a kistesója.

Szóval ilyen alapon akár nektek is összejöhet, ez csak rajtatok múlik.

31N

2020. márc. 30. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Előző vagyok, akarom mondani júniusban jön a kistesó...nem tudom, hogy lett belőle január 😅
2020. márc. 30. 18:54
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
De mi a fészkes jó feneért nem védekeztek,ha nem akartok gyereket??? Komolyan nem bírom az ilyen felelőtlen barmokat...
2020. márc. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!