Lehet, hogy már ma szülök?
39+4 hkm vagyok. Egész eddig nem volt jóslóm, ma reggel voltak 8-15 percesek, de azóta ritkultak, van, hogy 2 óra is kimarad. 3 napja már c2222-es volt a méhszájam. Most délután a nyákdugóm is távozott.
Volt valaki hasonlóan? Mennyi idő múlva jött a baba?
Ilyen méhszájjal 4 napig voltak rendszertelen fájásaim. Hol percenként jöttek, aztán leállt, aztán 4-5 percenként, majd leállt, vagy ritkult.
4. napon bementem a kórházba, hogy nézzenek már meg, mert egyre erősödtek a fájások, de nem akartak rendszereződni.
Feltettek nst-re, és azt mondták, hogy ez így már 4 napja vajúdás. Burkot repesztettek, kaptam oxytocint, amitől felerősödtek, és rendszereződtek a fájások, de mégsem tudtam tovább tágulni, mert a babám nem tudott lejjebb jönni, és ránehezedni a méhszájra. Valószínűleg ezért is volt az, hogy 4 napig volt is valami, meg nem is. Így végül császárral született meg a kislányom.
A mehszaj biztató, a nyakdugo nekem 27 hetesen ment el, aztán 30hetesen is jöttek darabok. Az sajna nem feltétlen mervadó.
Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!