Ti szülnétek gyereket egy rossz kapcsolatba?
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal az utóbbi időben, van már egy 2 éves gyerekünk.
9 napja késik a menstruációm, ma fogok tesztet venni de szinte biztos vagyok a terhességben mert 20 éve menstruálok és sose késett még ennyit. (Csak ugye mikor terhes voltam az elsővel akkor se jött meg...)
Már múltkor eldöntöttem hogy nem akarok kistesot, ebbe a kapcsolatba, ebbe a kilátástalan világba, meg amúgy is elköltözök a gyerekkel az apjától néhány hónapon belül. Erre tessék...
Szívem nem lenne elvetetni. Anyagilag is beleférne szerintem 2 gyerek mégha egyedül is kéne felnevelnem őket.
De semmi segítségem (nagyszülők)
A másik meg az hogy csonka családba nőjenek fel?
Épp elég hogy a kisfiamnak át kell ezt élnie, még egy gyerek életének tegyem ezt ki?
Biztos hogy menthetetlen a kapcsolatunk. Igen tudom akkor miért szexeltünk és nem védekeztünk, 2 éve csak megszakítással, meg kb 1szer feküdtünk le egy hónap alatt mostanság, szóval hihetetlen hogy pont becsúszott :(
Tanácstalan vagyok, volt valaki hasonló helyzetben?
Tudom ha elvetetem megbánom, ha nem akkor úgyse bánom meg ha a két szép szemébe nézek majd, de nem szeretném hogy nehéz életük legyen apa nélkül, kettő gyereknek is.
#1es gondoltam hogy megkapom ezt is! Nem úgy kell elkepzelni hogy napi szinten sz@r az egesz. Nem utálkozás közben szexeltünk hanem épp mikor pont jó volt minden (2 napig tart ez nálunk általaban)
Es bocs hogy szükségem volt havi 1-2 szexre. Félremenni meg nem fogok akkor se ha sz@r a kapcsolatunk! Ennyire tisztelem azert a gyerekem apját és a gyerekem is!
A kérdésre kérek választ! Nem kioktatást! Köszönöm!
Volt valaki aki vállalta a gyereker rossz kapcsolatba aztán szétmentek míg pici volt?
Te már döntöttél! Hogy megtartod.
Egyébként igen szültem. 2 gyerekem van és sose bántam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!