Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barna folyásom van, én aggódom...

Barna folyásom van, én aggódom tul? 22hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Mikor előszőr előfordult gyorsan szaladtam az orvoshoz.Ő nem volt megijedve azt mondta nincs baj.A napokban voltam nála és megemlitettem,hogy előfordult mégegyszer.Azt mondta a méhlepényem tapadása miatt van.Mellsőfalon és hátsófalon is van.Ma megint előfordult.Tegnap voltam uh-án minden rendben volt.Hasonlo tapasztalat?
2008. nov. 21. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen lehet a méhlepény miatt, de sajnos az a baj, hogy a doki tényleg nem tud többet tenni, minthogy megnyugtat, viszont felkészíthetne, hogy az esetleges lepényleválás kockázata miatt, ha akár pár csepp friss vért is észlelsz , azonnal a kórházba kell menni. A kórházi szobatársamnak is ez volt és a 32. héten éjjel elöntötte a vér, de baj nem lett, csak onnantól kórházban volt, most szült.

Ne aggódj, de figyelj, hogy minél előbb értesíthető legyen a mentő baj esetére.

2008. nov. 21. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!NEkem is volt,akkor azt mondták lerövidült a méhnyakam,különben minden ok,csak pihenni kell és semmi meló,emelés.De ha nálad ez lenne azt a doki vizsgálatnál észrevette volna!
2008. nov. 22. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!