2 hónap múlva szülő kismamák, hogyan viselitek a jelenlegi virus helyzetet?
34 hetes vagyok ikrekkel.
Én is sajnálom h látogatási tilalom van/lesz, de sokkal fontosabb az h mindannyian átvészeljük ezt a dolgot, komoly baj nélkül.
Majd unokáznak még a mamák eleget.
Fél készültem arra is ha koraszülés lenne és heteket kell bent lennem a látogató ( a 4 éves lányom és a férjem) nélkül.
Nagyon fognak hiányozni! De van Skype, telefon meg minden ketyere. Ezt most át kell vészelni. Ez van!
Nyilván tartok a fertőzéstől ( nem csak ettől) de ha csak ez jár a fejemben attól nem lesz jobb. Sőt!
Én június közepén szülök, 28 hetes vagyok. Nem aggódom túl. Nem örülök a helyzetnek, de hát ez van... Attól nem félek, hogy a gyerek nem fog megszületni, vagy hogy otthagy az orvos meg a szülésznő, hogy bocsi, vírus van, oldd meg egyedül. A férjem jelen pillanatban védőfelszerelésben bejöhetne, nem tudom, addigra mi lesz; de még nem is biztos benne, hogy be akar, én pedig rábízom a döntést.
Annak meg kimondottan örülök, hogy (talán) látogatási tilalom lesz, mert 4 éve, amikor a fiamat szültem, minden egyes nap mindenki ott volt a nyakamon a párom családjából, és amikor a gyerek miatt véletlenül tudtam volna pihenni, akkor hétszentség, hogy miattuk nem tudtam. Ugyanígy az sem fog hiányozni, hogy már 1 nappal a hazamenetelünk után a nyakunkra járjanak, bár a kisfiamnál finoman el lettek küldve, és úgy tűnt, megértették. Ne értsétek félre, jó a kapcsolat, és mindenki nagyon aranyos meg jószándékú, de még azt is nehezükre esett felfogni, hogy talán illene jelezni mielőtt jönnének, nem csak betoppanni; nemhogy azt, hogy ne jöjjenek csapatostól az egyhetes gyerekhez. Az én családommal szerencsére nem volt ilyen gond.
Szóval ilyen szempontból még "jól is jön" a vírus (persze ezt én sem gondolom komolyan...), hogy talán kicsit békén leszünk hagyva az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!