Lehet olyan hogy az első terhességénél voltak rosszullétek a 2. nál pedig nem? Vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Elsőnél folyamatos hányingerem volt, kb 12. hétig, nagyon szeretném ha most nem lenne, mert nagyon rossz volt. Reménykedhetek hogy most megúszom, vagy várjam mikor kezdődik megint?2008. nov. 21. 15:54
1/4 anonim válasza:
Lehetseges, hogy semmi bajod nem lesz, remenykedhetsz. de sajnos lehet, hogy megint rosszul leszel.
2/4 anonim válasza:
Nálam pont fordítva volt. Az elsőnél semmi rosszullét, hányinger, szó szerint semmi. A másodiknál folyamatos hányinger, egyszer erősebb-egyszer gyengébb.
Tényleg minden terhesség más, és nem törvényszerű, hogy a másodiknál ugyanúgy fogod magad érezni mint az elsőnél.
Reméljük szerencséd lesz. :)
3/4 anonim válasza:
Én az elsőnél 4 hónapig folyamatosan hánytam, most meg kb. 2 hétig tartottak a hányások. Szóval simán lehetséges! :)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Lehetséges, de sajnos nálam ez nem jött be! Mind a négy terhességem alatt kb. 18 hétig, napi 20-szor hánytam, s állandóan rosszul voltam. Mindig reménykedtem, hogy majd a következő más lesz. De sokaknak más és más a terhességük. Drukkolok, hogy neked is más legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!