11hetes kismama vagyok más is előre tervez?
11 hetes vagyok, szintén. Pont tegnap beszéltük a férjemmel, hogy lassan el kell kezdeni, mert ki tudja mi lesz később. Alap dolgokat gondoltam pl pelenka stb. Van már egy 4 évesem, úgyhogy csomó dolog adott szerencsére.
Egyet értek veled.
Én 21 hetes vagyok, mi anno megbeszéltük, hogy a 30. hét után vesszük csak meg a bútorokat (bár nálunk egy költözés is be lesz iktatva, így addig felesleges lenne bármit beszerezni). Ami igazából problémás, hogy babakocsit még nem néztünk élőben, kiságyat, pelenkázót igen, így azt meg tudjuk rendelni online is. Én nagyon bízom abban, hogy június környékére rendeződik itthon a helyzet (eü körökben dolgoztam, amíg nem küldtek el táppénzre, és, bár ez csak spekuláció, de azt mondták, hogy az eddigiek alapján arra lehet számítani, hogy május végére lecseng. Bár így lenne!!!). Ha nem, nyilván akkor jön a vész-forgatókönyv, és kénytelenek leszünk egy-egy vásárlás alkalmával több időt eltölteni, és beszerezni a krémeket, pelusokat, stb. Szerencsére sok minden online rendelhető, ruhák, textilek, minden, így akkora baj nem lehet. :)
Ezek mi vagyunk. Ha nem lenne a költözés, lehet mi is még SOS megvennénk most mindent, biztos ami biztos. Úgy tegyetek, ahogy jobbnak érzitek!
Kitartást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!